Aprofitament de places de transport escolar

El termini de la presentació de la sol·licitud és del 28 de juliol al 3 d'agost, ambdos inclosos

Descarrega la documentacio i guia de presentació

Les sol·licituds presentades abans del 28 de juliol i les enviades per altres mitjans que no sigui la instància genèrica NO SERÀN VÀLIDES.

Podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al 973054800, opció 3.

 

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
10/06/2020

El Punt de Voluntariat fa una crida per trobar persones voluntàries

03/06/2020

Des del Punt de voluntariat comarcal volem agrair totes les persones que a través dels Ajuntaments, a títol individual, a través d'entitats o de xarxes veïnals, contribueixen desinteressadament per millorar la vida de les persones durant la crisi de la COVID19.

Moltes gràcies!

05/12/2019

El dia 5 de desembre, amb motiu del Dia internacional del voluntariat, la població de Maials ha acollit un taller per promoure l'acció voluntària i reconèixer la tasca que les entitats locals porten a terme en tots els àmbits.

Aquest taller, organitzat des del Punt de voluntariat comarcal, ha estat desenvolupat pel coach  i formador David Jorba, que ha transmés a les persones assistents la importància de les relacions socials, la participació i el "donar-se" a les demés persones com a claus per assolir un millor benestar emocional.

05/12/2019

El 1985 l'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 5 de desembre es celebrés el Dia internacional del voluntariat, per donar visibilitat i reconeixement a la tasca que tantes i tantes persones fan diàriament en molts àmbits, especialment el social.

Des del Punt de voluntariat comarcal del Segrià volem agrair un cop més a les entitats i les persones voluntàries la gran tasca que porten a terme.

MOLTES GRÀCIES!!!

19/11/2019

Els Bancs d'aliments de Catalunya organitzen un cop més El gran recapte, una iniciativa carregada de solidaritat que es portarà a terme els propers 22 i 23 de novembre.

Calen moltes persones voluntàries per fer realitat aquesta acció, i des del Punt de voluntariat comarcal del Consell Comarcal del Segrià us animem a participar-hi.

 

Pàgines