FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
31/03/2020

El Servei d'Atenció Integral LGBTI (SAI) i tot el Consell Comarcal del Segrià ens afegim a la celebració del Dia per a la Visibilitat Trans*, que se celebra avui, 31 de març.

30/03/2020

Amb l'objectiu de donar suport als productors de Km0 i agrobotigues del Segrià que s'estan veient afectats per l'emergència sanitària del coronavirus, l'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià promociona a les xarxes socials un recull dels petits productors locals del Segrià que ofereixen servei a domicili.

28/03/2020
Protocol de gestió de residus en centres (Illes i PaP)

Amb motiu de la situació d’emergència provocada pel COVID-19, cal adoptar algunes mesures en la gestió dels residus en les llars o centres on hi hagi alguna persona que hagi donat positiu o que estigui en quarantena per aquest virus.

27/03/2020

L'Institut Català de les Dones ha inclòs dins la línea 900 900 120 contra la violència masclista una línea de whatsapp per garantir l'atenció a les dones en situació de violència masclista durant el confinament a través del número 671 77 85 40 que amplia i facilita la comunicació escrita  i inmediata amb les professionals d'aquest servei.

26/03/2020

Tal com recorda l’Institut Català de les Dones, tenim l’obligació com a administracions públiques, d’acord amb la Llei 5/2008, del dret de les dones a l’eradicació de la violència masclista, de garantir el dret de les dones a una assistència i atenció especialitzada mitjançant els recursos de la Xarxa local i comarcal d’informació, atenció i recuperació.

Pàgines