Notícies

Versió per a imprimirPDF version
15/04/2021

Aquest dijous al matí ha tingut lloc a la Delegació del Govern de Lleida, una reunió de la Meritxell Budó, consellera de la Presidència i el Ramon Farré, delegat del Govern de Lleida amb el President del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i els 7 alcaldes i alcaldesses del Baix Segre per abordar temes importants per la campanya de la fruita 2021.

15/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant l’àrea de Ciutadania i Immigració i en coordinació amb els ajuntaments, tornarà a fer cursos d’alfabetització en català “Lletres per a tothom” per a persones immigrades en una desena de municipis de la comarca. Els cursos, que tenen per objectiu promoure l’equitat d’oportunitats i la cohesió social, compten amb gairebé 200 places.

15/04/2021
El municipi d'Alguaire va acollir, ahir dimecres, la primera de les tertúlies amb les escriptores participants en el projecte "Textures i Lectures", a les biblioteques del Segrià.
 
14/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià per mitjà del Servei Comarcal del Jove_Segrià ha posat en marxa un any més les activitats en matèria de Joventut en els 27 municipis de la comarca (excepte Lleida). Per aquest 2021 es dissenyaran un total de 160 accions en les següents línies d’acció: participació i cohesió social, formació i treball, lleure i dinamització; i acció cultural.

13/04/2021

És la primera acció del Pla de reactivació econòmica i compta amb el finançament del CCAM

Aquest dilluns i dimarts una seixantena d’autònoms i petits empresaris i empresàries han iniciat el curs de Comunicació digital i xarxes socials que organitza el Consell Comarcal del Segrià simultàniament i de forma presencial en sis municipis. L’objectiu és donar eines pràctiques i personalitzades per introduir els petits comerços i altres negocis de la comarca al món digital i donar-los un impuls.

Pàgines