Notícies

20/06/2019

El 19 de juny ha finalitzat el curs "Gestió d'emocions, creences i pensaments en l'acció voluntària" organitzat pel Punt de Voluntariat Comarcal del Segrià en col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social, Alpicat Solidari i l'Ajuntament d'Alpicat.

27/05/2019

El Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb la Federació Catalana del Voluntariat Social, l'Ajuntament d'Alpicat i Alpicat Solidari, organitza un curs per gestionar les emocions, els pensaments i les creences en l'acció voluntària.

El curs es portarà a terme els dies 5, 12 i 19 de juny a Alpicat.

Aquesta formació està reconeguda dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, i està dissenyada per donar eines a les persones voluntàries per tal de poder portar a terme la seva tasca d'una manera més satisfactòria.

30/01/2019 a 07/02/2019

El vestíbul de la sala La Unió d'Alpicat acull una exposició de tribanners cedits des de la Federació Catalana de Voluntariat Social amb l'objectiu de promoure el voluntariat entre la població i fer visible la valuosa tasca que les persones voluntàries porten a terme. L'exposició compta amb fotografies i testimonis reals de persones voluntàries i de persones usuàries de voluntariat, que ens mostren la importància de compartir el nostre temps amb altres de manera altruista.