AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Prop de 200.000 euros extraordinaris al Segrià per fer front a l'impacte social derivat de la crisi sanitària, gairebé la meitat per al sensellarisme

El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident, Toni Bosch, han acompanyat aquest dijous el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, en una visita al dispositiu d’atenció a temporers situat a la Fira de Lleida, juntament amb l’alcalde de Paeria, Miquel Pueyo.

El conseller ha anunciat que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ampliarà el Contracte Programa amb el Consell Comarcal del Segrià -que estableix i finança els serveis de l'àrea de Serveis Socials- per a la implementació de mesures extraordinàries en relació amb l’impacte social de la pandèmia de la Covid-19 en 190.131 euros.

El principal ajut és de 77.760 euros, destinat al finançament de l'allotjament de fins a 72 temporers i persones en situació de sensellarisme. També es donarà un ajut de 350.000 euros a l'Ajuntament de Lleida per a 229 places.

A banda de l'ajut destinat al sensellarisme, també s'han incrementat els recursos per al Servei d’Atenció Domiciliària al Segrià en 57.719,96 euros, per a projectes de voluntariat en 46.850,00 euros, i per a serveis d’atenció urgent a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles en 7.801,70 euros.

 

Foto: Ajuntament de Lleida