Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Una de les treballadores del servei de neteja al nou local del Consell
09/05/2023

El passat 2 de maig Troca per a la integració laboral va començar el servei de neteja al Consell Comarcal del Segrià, tant a les oficines situades al carrer Canyeret com al nou espai al carrer Jaume II. 

Com a empresa d' inserció, Troca ofereix serveis de neteja amb un valor afegit, ja que les persones que desenvolupen les tasques de neteja són persones contractades en situació de risc d'exclusió social o  de vulnerabilitat.

Hi ha 7 enquestes diferents i en 5 llengües i es poden contestar a la pàgina web
05/05/2023

Les enquestes són totalment anònimes i formen part d’un estudi sobre la qualitat de vida al Segrià

Hi ha 7 enquestes diferents i en 5 llengües i es poden contestar a la pàgina web www.segria.cat o mitjançant codis QR

La sessió s'ha celebrat a la Sala de Plens de la seu del Consell
29/03/2023

Així s’ha comunicat al Consell de les Alcaldies, on s’ha detallat que les accions formatives es faran durant el segon trimestre de l’any 2023, el 2024 i el 2025, mentre que la figura del referent tècnic estarà disponible fins l’any 2025.

 

Nova imatge de 'Temps de cures, temps per tu'
28/02/2023

A partir de l’1 de març Rosselló, Torrefarrera, Vilanova de Segrià, Almenar i Puigverd de Lleida acolliran en un espai municipal el servei de cangur fix per a infants de 3 a 14 anys i es redistribuiran els dies de servei a la resta de municipis. 

Una imatge de l'acte de lliurament de les gorres
21/02/2023

És el tercer any que el Consell col·labora amb la festa dedicada als infants i adolescents amb càncer infantil, que aquest any se celebrarà diumenge 5 de març a la Seu Vella de Lleida.

 

Pàgines