Notícies

Versió per a imprimirPDF version
Alumna en pràctiques amb la tècnica d'Igualtat del Consell i el vicepresident Toni Bosch
20/05/2022

L’ens comarcal col·labora per tercer any amb el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de Lleida

El Consell Comarcal del Segrià col·labora en la formació pràctica d’alumnes del certificat en Promoció per la igualtat efectiva de dones i homes del Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Lleida.

El material inclou tres punts de llibre complementaris amb la llegenda actualitzada
22/04/2022

El Consell Comarcal del Segrià ha repartit aquesta setmana 5.000 punts de llibre a les escoles de la comarca de la campanya “Cap dona sense llibres, cap home sense flors” impulsada pel servei d’Igualtat, que promou una actualització de la llegenda de Sant Jordi amb l’objectiu que aquesta diada se celebri des de la igualtat i trencant estereotips de gènere.

Lona façana
08/03/2022

Aquest document denuncia que els drets de les dones no estan plenament garantits i reclama la transformació feminista “ara”

El Consell Comarcal del Segrià ha penjat aquest dimarts per primera vegada a la seva façana una lona reivindicativa en motiu del Dia Internacional de les Dones, una diada a la qual s’ha sumat fent seves totes les reivindicacions del manifest institucional.

El vicepresident Toni Bosch ha participat en l'acte inaugural
06/03/2022

La mostra inclou dotze tòtems i vol donar a conèixer la biografia i el llegat de dotze dones que han destacat en diversos àmbits. 

Cartell de tots els actes programats per al 8M
03/03/2022

Tallers, exposicions, caminades, xarrades i teatre són algunes de les propostes que arribaran a la ciutat de Lleida, Torres de Segre, La Granja d’Escarp, Els Alamús, Benavent de Segrià i Artesa de Lleida

L’acte central tindrà lloc el dilluns 7 al Mercat del Pla de la capital del Segrià, amb la lectura del manifest, mentre que la seu del Consell Comarcal penjarà la pancarta reivindicativa el dimarts 8

Pàgines