EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ PROMOU TALLERS DE PREVENCIÓ DEL MALBARATAMENT ALIMENTARI

La campanya +Segrià - Malbaratament, mitjançant la qual es realitzen accions a diferents municipis del Segrià , te l'objectiu de sensibilitzar sobre el malbaratament d'aliments i donar a conèixer, de manera pràctica,  consells per evitar-lo. La campanya es centra en  productes típics del Segrià  i habituals en el consum diari,  com son la fruita dolça o l'oli d'oliva, acompanyats d’estands informatius .

 

Els propers tallers  són el  20 de gener  als municipis de  Els Alamús, al poliesportiu de 11 a 14 h, i a Puigverd de Lleida, de 17 h a 19 h al recinte de les piscines. En les dos localitats  la temàtica dels tallers serà l’elaboració d’  ESFERIFICACIONS D’OLI.  

 

El taller d’ESFERIFICACIÓ D’OLI  te l’objectiu d’aprofitar l’oli que queda al fons de botes que no te actualment  ús culinari, per convertir-lo en esferes.  Els participants tenen l’oportunitat de conèixer el procediment per elaborar  la mescla, i quines posteriorment preparar les esferificacions de l’oli que ens queden al cul dels setrills amb la finalitat d’evitar  evitar  llençar-lo i podem crear un nou complement, diferent i original als nostres menús.

 

Podeu trobar més informació als següents enllaços:
Blog de la campanya

Instagram

Facebook

Twitter