FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Entrega del premi de la campanya + Segrià - Malbaratament

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M. José Invernón, va fer entrega ahir d’un val per un àpat per a dues persones al restaurant Ferreruela de Lleida.  Aquest premi s’enmarca dins del concurs de receptes d'aprofitament de la campanya + Segrià – Malbaratament del Consell Comarcal del Segrià. 

La campanya +Segrià - Malbaratament consisteix en la realització de diferents tallers als municipis del Segrià mitjançant els quals es tracta la problemàtica del malbaratament d'aliments i es presenten possibles solucions mitjançant la posada en pràctica de receptes. 

Amb l'objectiu, de fomentar la participació dels veïns i fomentar la reflexió d'acord amb aquesta problemàtica es va crear el concurs de receptes d'aprofitament del Segrià. Les receptes s'han recollit durant els tallers realitzats i també es podien presentar al blog-web de la campanya.

La guanyadora, Montse Sánchez, ha estat l’afortunada amb una recepta de maduixes amb vinagre i sucre.

Podeu trobar més informació al següent enllaç: http://blogscat.com/a/menysmalbaratament/

Moltes felicitats.