AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Entrega del premi de la campanya + Segrià - Malbaratament

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M. José Invernón, va fer entrega ahir d’un val per un àpat per a dues persones al restaurant Ferreruela de Lleida.  Aquest premi s’enmarca dins del concurs de receptes d'aprofitament de la campanya + Segrià – Malbaratament del Consell Comarcal del Segrià. 

La campanya +Segrià - Malbaratament consisteix en la realització de diferents tallers als municipis del Segrià mitjançant els quals es tracta la problemàtica del malbaratament d'aliments i es presenten possibles solucions mitjançant la posada en pràctica de receptes. 

Amb l'objectiu, de fomentar la participació dels veïns i fomentar la reflexió d'acord amb aquesta problemàtica es va crear el concurs de receptes d'aprofitament del Segrià. Les receptes s'han recollit durant els tallers realitzats i també es podien presentar al blog-web de la campanya.

La guanyadora, Montse Sánchez, ha estat l’afortunada amb una recepta de maduixes amb vinagre i sucre.

Podeu trobar més informació al següent enllaç: http://blogscat.com/a/menysmalbaratament/

Moltes felicitats.