AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

El Consell Comarcal organitza dues activitats per trencar els estereotips de gènere relacionats amb les joguines

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), ha organitzat dues activitats de formació sobre joguines i sexisme, un dirigit a mares i pares, i l’altre a nens i nenes, amb l’objectiu de trencar estereotips de gènere relacionats amb el joc.

Pel que fa a l’activitat dirigida als escolars, en concret als alumnes del cicle superior de primària, es tracta de "Reinventar la Publicitat", un taller de coeducació audiovisual que es durà a terme a la ZER L'Oliver a càrrec de la Cooperativa d'audiovisuals Drac Màgic.

L’objectiu és identificar els principis discriminatoris dels anuncis, basats en el sexisme i els estereotips de gènere, prendre consciència i desenvolupar postures crítiques en relació amb els missatges publicitaris. Així, es pretén revisar els estereotips i els continguts sexistes d'alguns discursos publicitaris per construir una proposta alternativa conjunta.

El taller "Reinventar la Publicitat" es va fer aquest dimarts a les escoles de Llardecans i Maials i el proper 27 de novembre està previst fer-lo a les escoles de La Granja d' Escarp i Massalcoreig.

D’altra banda, aquests dies propers a les festes de Nadal i Reis, el Consell Comarcal del Segrià també ha organitzat una activitat de coeducació dirigida a mares i pares. És la xerrada "Coeducar en família: joguines no sexistes”, que realitza l’associació Lika de Lleida a tres municipis de la comarca.

La xerrada "Coeducar en família: joguines no sexistes” es va fer amb nombrós públic a la biblioteca de Corbins i a Benavent la setmana passada i el proper divendres 15 de novembre es farà a Alfés, a les set de la tarda. L’activitat és oberta i gratuïta.