El Consell Comarcal del Segrià se suma a la manifestació pagesa de divendres amb un llaç verd

El Consell Comarcal del Segrià lluirà un gran llaç verd a la façana que dona a la plaça de Sant Joan de Lleida aquest divendres com a mostra de suport a la manifestació convocada per diverses organitzacions agràries, la patronal de la fruita Afrucat i desenes d’alcaldes i alcaldesses del Segrià i altres comarques fructícoles sota el lema “Salvem la pagesia. Defensem el món rural”.

Amb aquesta acció, l’ens comarcal vol tornar a posar-se al costat dels pagesos i pageses, que lluiten pel futur del sector i del territori, com ja ho va fer el passat mes de desembre quan va aprovar el ple una declaració institucional en defensa d'uns preus justos per a la pagesia i, en concret, per la fruita dolça i de pinyol.

El Consell Comarcal del Segrià comparteix les reivindicacions consensuades per tot el sector agrari per dignificar la feina dels productors de fruita i garantir-ne la seva continuïtat, en una crisi que també afecta a altres agricultors i ramaders de tota la província.

Els detalls de la protesta de divendres s'han donat aquest dimecres en una roda de premsa a Alcarràs en què ha participat el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i diversos consellers i conselleres.