AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

El Consell Comarcal contracta 29 persones de difícil ocupabilitat per treballar per als ajuntaments de la comarca

El Consell Comarcal del Segrià ha contractat una trentena de persones amb dificultats d'accés al mercat laboral per a treballar com a peons per als ajuntaments de la comarca entre sis i dotze mesos, mitjançant una subvenció del programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Per primera vegada, tots els municipis del Segrià –a excepció de Lleida ciutat- són beneficiaris d’aquest programa.

De les persones contractades, 15 són persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada i que no reben cap prestació per desocupació ni subsidi ni ajuts (PANP), 9 són persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (PRGC) i 5 són dones en situació d’atur.

El programa també ha permès contractar dos persones durant un any per al Consell Comarcal, una per al Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia (CAAC) i l’altra, per a tasques de suport a recepció.

La majoria de persones es van incorporar als nous llocs de treball el passat divendres, mentre que tres persones ho faran aquesta setmana. El procés de selecció s’ha fet durant dues setmanes al Consell Comarcal en col·laboració amb el SOC i els ajuntaments beneficiaris.

El programa Treball i Formació va destinat a dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i accions de formació, obligatòries i incloses dins l’horari laboral.