FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Acte institucional i pòetic per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El Consell Comarcal del Segrià ha acollit aquest dijous un acte institucional i poètic per commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebrara oficialment el proper 25 de novembre.

L'acte, organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), s'ha iniciat amb la salutació del president del Consell Comarcal, David Masot, i s'ha clos amb la lectura del manifest unitari del 25N, a càrrec de la vicepresidenta Teresa Malla. Tots dos han destacat la necessitat de visibilitzar i erradicar la violència contra les dones.

D'altra banda, les persones assistents han pogut gaudir de l'espectacle poètic “La Boca Descosida”, de la rapsoda Alba Mascarell, un recorregut per la poesia i la prosa poètica d’escriptores catalanes i d’arreu del món, dels segles XX i XXI.

El proper dilluns, 25 de novembre, el Consell Comarcal també participarà a l'acte oficial de commemoració el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, a les 12 del migdia, que aquest any es farà a la plaça de la Paeria.