AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

XXV APLEC DE LA SARDANA A ROSSELLÓ

06/07/2019 - 19:00
Municipi: 
Rosselló

La trobada arriba a la seva 25a edició

Els actes s’iniciaran a les set de la tarda a l’església parroquial de Rosselló, amb ula participació de la Coral  Flor d’Espígol de Rosselló i clourà amb una sardana ballada per les colles locals “Ginesta i Roselles”, “Orgull Català” i “Purpurina”.

A partir d’1/4 de 8 de la tarda en la Plaça de l’Església, i després de la benvinguda per part de les autoritats, s’iniciarà la primera de les dues ballades de què consta l’aplec. Remarcar, que la Cobla Jovenívola d’Agramunt, responsable de la part musical, també celebra els 25 anys com a cobla de l’aplec.
 Entre les dues ballades, l’organització ofereix a totes i tots els sardanistes la possibilitat de participar del sopar de germanor.
Més info: www.rossello.cat