FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

CONCERT EL POT PETIT A ALCOLETGE

15/03/2019 - 18:00
Municipi: 
Alcoletge

El grup de música infantil El Pot Petit ens ofereirà el seu repertori  al Pavelló Municipal d'Alcoletge aquest diumenge 24 de març a Alcoletge.

Preu: L’accés a l’espectacle és gratuït, però caldrà recollir una entrada de manera anticipada. NO ES PODRÀ ACCEDIR A L’ESPECTACLE SENSE ENTRADA. Es lliuraran un màxim de 4 entrades per persona.

Dies i horaris per recollir les entrades:

- Veïns i residents a Alcoletge: del dijous 14 fins al divendres 22 de març, de 9h a 13h a les oficines de l’Ajuntament i de 16h a 20h a la Biblioteca municipal.

- Persones no residents a Alcoletge: els dies 21 i 22 de març, en el mateix horari.

Lloc: Pavelló municipal d'Alcoletge.

Més info: http://www.alcoletge.cat/actualitat/agenda/el-pot-petit