FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Inscripció oberta als Seminaris d'Innovació i Creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli

Des del mes de gener, s'està treballant en el Projecte Innovador de la "Potenciació de la cadena de valor de l'oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec, impulsat pels Consells Comarcals del Segrià i de les Garrigues. Acabada la fase de diagnosi s'inicia la fase formativa i d'assessorament per a persones emprenedores i empreses vinculades a la cadena de valor de l'oli que contempla el projecte innovador; els "seminaris d'innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l'oli".

Aquesta fase és idònia per a joves, emprenedors i empresaris que tingui una idea o interès en desenvolupar algun projecte o iniciativa vinculada amb la cadena de valor de l'oli. Hi ha un total de 25 places.
 
Per efectuar la inscripció, en el programa dels seminaris en la segona pàgina trobareu hi ha un enllaç "INSCRIPCIONS AQUÍ" que s'ha de clicar i dirigirà a les persones interessades a un formulari en línia. Per més informació: adria@ccgarrigues.com i el telèfon 973142658. La inscripció està oberta fins el 5 de juliol.