AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Els Camins d'or líquid al Segrià Sec aquest diumenge faran parada a Sarroca de Lleida on aprendrem les propietats de les fulles d'olivera infusionades

Durant tota la jornada, al molí d'oli Simbionatur, hi haurà sortejos, trobada de col·leccionistes de xapes de cava, mercat de productes de proximitat, visites guiades al poble i al castell de Sarroca de Lleida, tallers que ens ensenyaran a infusionar les fulles d'olivera, xapes socials promogudes pel PostureigLleida, etc.

La 6a edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec ens apropa al patrimoni oleícola del nostre territori: a la cura del fruit màgic a l’arbre, al seu procés d’elaboració, a les qualitats beneficioses per la salut, a l’aprenentatge de la identificació del seu sabor, de la seva textura, del seu aroma... en definitiva, a la cultura que l’envolta i que ens envolta.

La resta d'activitats són:
 
- Torrebesses, diumenge 14 de desembre: Concurs d'allioli i construccions de pedra seca
- Seròs, diumenge 21 de desembre: Taller de fer sabó i taller de fones les olives
 
 
 

Més informació:

 

Facebook de Turisme al Segrià

https://twitter.com/TurismeSegria