AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

El molí d'oli Simbionatur acull els "Camins d'or líquid al Segrià Sec" amb una actuació sorpresa de l'artista Lídia Pujol

Sarroca de Lleida ha estat l'escenari de la setena parada dels Camins d'or líquid al Segrià Sec. Més de dos centenars de persones han participat en les activitats d'aquest diumenge. Després de l'esmorzar popular i de la visita al molí d'oli, s'ha realitzat un taller sobre les propietats d'infusionar fulla d'olivera per ajudar a autoregular-nos la pressió sanguínia. Durant el matí s'han sortejat 7 paneres amb productes km0. Els assistents han pogut degustar i comprar productes de proximitat i també participar en l'intercanvi de xapes de cava. La jornada ha finalitzat amb una visita guiada al Castell i a l'Església Parroquial de Sarroca. Ha estat a l'Església on l'artista Lídia Pujol ens ha premiat amb el Cant de la Sibil·la a cappella.

Els Camins d'or líquid al Segrià Sec és un projecte que neix des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià amb la voluntat de donar a conèixer i promocionar l'oli, la cultura que el rodeja i els pobles que acullen aquesta producció. Els Camins pretenen acostar la població tant segrianenca com forària als pobles de la comarca perquè s’aconsegueixi apreciar el valor patrimonial i natural del Segrià així i com conèixer de més a prop els cicles productius de l'oliva i l'oli, la seva comercialització i els seus atributs organolèptics amb l’objectiu final de motivar-ne el consum. Aquesta 6a edició compta amb la participació de nou municipis que han programat un ventall molt ampli d'activitats des d'ara fins el mes de desembre.

La resta d'activitats són:

- Torrebesses, diumenge 14 de desembre: Concurs d'allioli i construccions de pedra seca

- Seròs, diumenge 21 de desembre: Taller de fer sabó i taller de fones les olives

 

Més info: 

www.facebook.com/TurismeSegria

twitter.com/TurismeSegria