AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

ASPA HA ACOLLIT LA PRIMERA PARADA DELS “CAMINS D’OR LÍQUID AL SEGRIÀ SEC” 2017

Tres centenars de persones han iniciat la ruta de l'oli del Segrià a la cooperativa del Camp d'Aspa on, després de tastar l'oli nou acompanyat de brasa, s'ha pogut fer una visita guiada al molí.

El matí ha conclòs amb un taller d'"Esferificacions d'oli" a càrrec d'Ecostudi, en el qual ens han explicat com aprofitar l'oli que queda al fons de bótes que no té actualment un ús culinari, per convertir-lo en petites esferes que serviran com a complement de plats elaborats o bé per a plats de cuina tradicional de tota la vida.

Trobareu les imatges de la jornada en el següent enllaç: http://bit.ly/2zzCyEd

Aspa ha estat la primera parada que han efectuat els Camins d'or líquid al Segrià Sec aquest 2017. La següent cita serà el cap de setmana del 18 al 19 de novembre, a la Fira batega oli verd de Maials.

Més informació al perfil de Segrià Turisme a les següents xarxes socials:

Facebook 

Twitter 

Instagram 

Pinterest 

YouTube