AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Alpicat inaugura la 6a Edició dels Camins d’Or Líquid

 

Divendres al vespre, al Museu Molí d’Oli de Ca l’Agustí, d’Alpicat, es va donar el tret de sortida a l’Edició dels Camins d’Or Líquid que aquest any celebren la VIa Edició.

En l’acte es va comptar amb l’actuació del cantautor El Fill del Mestre i del grup de rapsodes Veus en Vers. Es va lliurar el guardó d’Amic dels Camins d’Or Líquid 2014 al personatge Lo Postu, per la seva contribució al fet lleidatà des d’una perspectiva lúdica i des de les xarxes socials.

Tal com va apuntar Pau Cabré, en qualitat de President del Consell Comarcal del Segrià i alcalde d’Alpicat, “aquesta VIa Edició dels Camins són una prova de la qualitat del nostre Or Líquid, l’oli verge d’oliva de les nostres cooperatives, i de la tenacitat dels nostres pagesos per fer un producte d’altíssima qualitat, que, junt amb la fruita dolça, són el motor econòmic i que articula la nostra cultura i gastronomia, per la qual cosa n’hem d’estar orgullosos”.

Enguany, Els Camins compten amb la participació de 9 municipis, que al llarg de diversos caps de setmana, fins Nadal, oferiran la visita a les cooperatives i als molins segrianencs i una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que permetran conèixer llegendes, racons i paratges relacionats amb la producció de l’oli i en definitiva, fer palesa la cultura que envolta el patrimoni oleícola de les nostres comarques.

 

Facebook de Turisme al Segrià

https://twitter.com/TurismeSegria