Més d’un centenar de persones assisteixen al primer cap de setmana de Vesprades Teatrals, a Puigverd i Artesa

Tret de sortida exitós de la XVII edició de les Vesprades Teatrals del Segrià amb dues actuacions, a Puigverd de Lleida i Artesa de Lleida, amb nombrós públic i moltes ganes de viure espectacles culturals en directe, tenint en compte les mesures de prevenció de la Covid-19 i el confinament municipal. En total, uns 120 veïns i veïnes d’aquests municipis van poder gaudir del cicle de teatre amateur promogut per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Després de setmanes d’espera per les restriccions imposades en l’àmbit cultural, finalment el cicle va inaugurar-se dissabte a Puigverd de Lleida amb la companyia Bao - BAp Teatre, d'Alcarràs, que va interpretar l’obra “Contes de Carrer”, creada aquest any amb motiu del seu 25è aniversari a dalt dels escenaris.

Diumenge va ser el torn d’Artesa de Lleida amb una funció a càrrec del grup Agropecuària i l’obra “L'hostal de la Glòria”, una adaptació pròpia de l'obra de Josep Maria de Segarra que es va poder veure al Teatre Municipal.

La propera actuació tindrà lloc a Montoliu de Lleida de la mà de la mateixa companyia, Agropecuària, amb “La rambla de les Floristes”. Es farà el dissabte 5 de desembre a les sis de la tarda a la sala del ball amb totes les mesures de prevenció com el control d’assistència i temperatura, la distància de seguretat i l’ús de mascareta. En total estan previstes vuit representacions a diferents municipis de la comarca dins el cicle Vesprades Teatrals.

Aquest projecte cultural compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l'Institut d'Estudis Ilerdencs i els ajuntament adherits.