AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Sessió Formativa "Incentius per a la inserció laboral"

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, juntament amb l'Ajuntament de Torrefarrera i el Servei d'Ocupació de Catalunya i amb el suport de la Direcció General de Joventut organitzen el dia 24 d'Abril a les 09:30 del matí, la sessió informativa "Incentius a la contractació per empreses" al CEI de Torrefarrera.
 
Aquesta jornada s'adreça a tècnics/tècniques de departaments de promoció econòmica, polítiques d'ocupació i desenvolupament, directius d'empreses, empresaris, caps de recursos humans, tècnics/ques de joventut, etc.
 
L'objectiu de la sessió és donar a conèixer els Serveis Ocupacionals de què disposa el SOC adreçats a les empreses per millorar la competitivitat d'aquestes, així i com, el fet de posar en coneixement els diferents incentius a la contractació, ajuts, bonificacions, contractes, pla de garantia juvenil, certificats de professionalitat, suports i assessorament a les empreses.
 
En la presentació d'aquesta sessió assistiran:
 
- La Sra. Anna Feliu i Moragues, Coordinadora de Joventut a Lleida.
- Sr. Oriol Salvia, Cap dels Serveis Territorials del SOC a Lleida.
- Sr. Pau Cabré, President del Consell Comarcal del Segrià.
- Sr. Jordi Latorre, Alcalde de l'Ajuntament de Torrefarrera.
 
Les places són limitades i la inscripció es gratuïta - joventut@segria.cat // eluengo@torrefarrera.cat.
 
Per a més informació: Servei Comarcal de Joventut del Segrià - 973 05 48 00 - David Lesan/Maria Domènech.