AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

El Consell Comarcal del Segrià busca 20 talents musicals joves per gravar l’Estrats Vol.II

El Consell Comarcal del Segrià ha obert la convocatòria per gravar el segon volum del CD recopilatori “Estrats-Sons de Ponent”. Fins al proper 31 de març, les formacions musicals de Ponent poden presentar una proposta musical original per participar al projecte. De totes les peces presentades se’n farà una selecció de vint temes.

Amb aquesta iniciativa, que vol donar continuïtat a l’edició de l’any 2019, valorada en clau d’èxit per tots els agents implicats, el Servei Comarcal de Joventut “JoveSegrià” referma la seva voluntat d’esdevenir un referent en matèria de promoció musical, acompanyament i descoberta de talent juvenil a Ponent.

“Estrats” reivindica la producció quilòmetre 0, posant en relleu la bona feina dels i les nostres artistes, i ens emplaça a donar suport a l’escena de proximitat per potenciar el territori i el seu teixit cultural. Cada banda, amb la seva pròpia identitat, maduració i bagatge, forma una de les capes d’aquesta sedimentació sonora.

Fins a 20 noves formacions musicals de Ponent podran formar part d’aquest recopilatori Vol. II, que es caracteritza per la seva representativitat en el territori, qualitat de les propostes musicals i diversitat d’estils.

Els seus objectius són sumar en el panorama musical de ponent amb la voluntat de generar xarxa a nivell musical i fer front a algunes de les principals necessitats del sector: espais de creació musical, espais de producció i promoció, xarxa de sales i esdeveniments, reconeixement, visibilitat de la marca #ponent, construir teixit, així com el fet d’obrir portes i apropar indústria musical i de management.

Per poder participar cal enviar un correu electrònic a estratsponent@gmail.com on cal esmentar el nom de la proposta musical, títol del tema, breu biografia i adjuntar un tema degudament mesclat i masteritzat.

Alguns dels criteris de selecció són: qualitat del tema i enregistrament, diversitat d'estils en el recopilatori “Estrats” que posi en valor la música de Ponent i la seva representativitat, paritat de gènere, temes originals i propis, presència jove i descoberta de nou talent i/o noves propostes musicals amb formacions consolidades.

Els grups han de ser de la demarcació de Ponent o tenir una vinculació amb aquesta i han de ser formacions musicals en actiu, amb treballs editats recents o singles. 

Al capdavant d’aquesta iniciativa hi ha “JoveSegrià”, Tole Torelli, guitarrista i compositor del grup La Família Torelli, i Pau Llop, dissenyador gràfic i alma mater de Home Llop & The Astramats.

La iniciativa rep el suport econòmic i tècnic de la Direcció General de Joventut i del Servei de Joventut “JoveSegrià” del Consell Comarcal del Segrià.