AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

DIRECTE 2015 - Arriba la Mostra de Música Jove del Segrià al Cafe Teatre de Lleida

El DIRECTE 2015 descarrega tota la seva energia aquest 28 i 29 de març al Café Teatre de Lleida.

Durant dos dies tindrem les actuacions dels 8 finalistes en aquesta 19è edició del DIRECTE.

El dissabte 28 de març, les actuacions tindràn el seu inici a les 22:00 hores i comptarem amb quatre grups: ESPI LA MUSIC MACHINE (RAP), SKINNY ICE (POP), QUONIAM (POST ROCK) I KOERS (REGGAE).

El diumenge 29 de març, quatre grups més a partir de les 19:00: NAY-B (HIP HOP), ELLA NOS VUELVE DECENTES (ROCK), THE CHRONICKLES (ROCK ALTERNATIU) I BLAZE 10 (PUNK ROCK).

Aquest any 2015, 13 han estat les formacions que han presentat maqueta musical en aquest esdeveniment, fet que demostra el bon estat de les iniciatives musicals juvenils a la nostra comarca, tant pel nombre com per la varietat i qualitat d'aquestes. El DIRECTE es suma aquests dies a la resta de certàmens musicals que es duen a terme a la comarca, com són el de ACOLL, BENROCK i PEPE MARÍN ROCK.

El DIRECTE 2015, ha estat implementat per mitjà de conveni a nivell de la comarca del Segrià entre l'Ajuntament d'Alcarràs, Ajuntament d'Alpicat, Ajuntament de Lleida i Consell Comarcal del Segrià.

Els guanyadors de la mostra es donaran a a conèixer, en finalitzar els concerts, el mateix 29 de març al Cafè del Teatre. 

Els premis són:

1r premi: una actuació remunerada amb 900 euros a la Festa Major de Maig de Lleida i la producció d'un vídeo musical de 3 temes en directe.

2n premi: una actuació remunerada amb 675 euros en algun dels actes festius organitzats per l'Ajuntament d'Alcarràs durant el 2015 i la producció d'un vídeo muscial de 3 temes en directe.

3r premi: una actuació remunerada amb 675 euros en algun dels actes festius organitzats per l'Ajuntament d'Alpicat durant el 2015 i la producció d'un vídeo musical de 3 temes en directe.

4t premi: una actuació remunerada amb 450 euros a les Festes de Tardor de Lleida 2015 i la producció d'un vídeo musical de 3 temes en directe.