FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Responsable del departament comptable

Data: 
17/05/2018
Municipi: 
Lleida
Nivell d'estudis: 
CFGS
Jornada: 
Complerta
Descripció: 

Responsable de comptabilitat 

Gestió de factures: recepció, emissió i control. Control de calendari de pagaments. Control de comptes bancaris. Comptabilització de factures de proveïdors. Tancaments comptables. Atenció al client. Introducció de dades financeres i comptables de l'empresa de software de gestió. Gestió de provisions, dotacions, amortitzacions, impostos a pagar i nòmines. Editar i extreure informació comptable. Conciliació d'albarans amb les factures. Tasques de suport administratiu. Arxiu i gestió de documentació. 

Contacte: 

Institut Municipal Salvador Seguí (IMO) de Lleida:

https://imolleida.com/ofertes-de-treball/

imo@paeria.cat  973242000