AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Vesprades Teatrals’14. 11è circuit de teatre amateur a la comarca del Segrià

El circuit de teatre amateur a la comarca del Segrià, Vesprades Teatrals, arriba a la seua 11a edició aquest mes de novembre. Les representacions s’inicien el proper dissabte, 8 de novembre a Aspa i seguiran als municipis de Maials, els Alamús i La Portella, durant els propers dissabtes de mes.

Enguany, els grups de teatre que participen a la iniciativa són La Barca Teatre, de Vilanova de la Barca, qui representarà la comèdia “La Sopera” de Robert Lamoureux a Aspa i als Alamús; el grup de teatre Mont-teatre, de Montoliu de Lleida, qui també presenta la comèdia “Una senyora massa decent” de Miguel Mihura a Maials i Lo tReato, Grup de teatre Bell Camp d’Alguaire, amb “Lisístrata”, una comèdia d’Aristòfanes.

El cicle, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, arriba enguany a la 11a edició, amb l’objectiu de fomentar el teatre amateur a la comarca del Segrià i estimular la mobilitat comarcal, a través de la creació i consolidació dels  grups teatrals participants.

Podeu consultar la programació a l'arxiu adjunt a aquesta notícia i a les xarxes socials de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià:

www.facebook.com/culturadelSegria

www.twitter.com/culturaSegria