FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

Prop de 350 persones a les Sardanes a la Fresca de Torres de Segre

Sardanes a la Fresca a Torres de Segre

Les Sardanes a la Fresca celebrades a Torres de Segre el passat divendres 7 d'agost van reunir 350 dansaires. La Cobla Tàrrega va posar música a la jornada, que es va dur a terme al pati de les Escoles de la localitat del Baix Segrià.

Durant la mitja part de l'acte, la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernón i el president de la Federació Sardanista de les Terres de Lleida, Sr. Carles Vall van dedicar unes paraules de condol als familiars de Ramon Vicens Guixé, músic de la Cobla Vents de Riella mort el passat 17 de juliol a Agramunt. Seguidament, totes les persones assistents van guardar un minut de silenci en la seua memòria.

 

La propera parada del cicle tindrà lloc a Aspa aquest dijous 13 d'agost. La ballada programada inicialment pel dia 31 de juliol es va haver d'aplaçar a causa del fort temporal de pluja i pedra.