La XVI edició del cicle Segrià Corals torna a programar concerts per tot el territori

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià i vint entitats culturals de la comarca van mantenir la trobada anual per perfilar el detalls de la nova edició  que s’engegarà el proper mes d’abril a 13 municipis del Segrià.

Les actuacions es duran a terme majoritàriament en època de primavera coincidint amb el bon temps i  amb l’augment dels actes culturals i festes majors. Els concerts s’iniciaran el 13 d’abril fins al meitat de juny, els diumenges a la tarda, i continuaran al llarg dels mesos de setembre i octubre.

El projecte és un dels més destacats de l’Àrea de Cultura pel nombre de sol·licituds d’adhesió per part dels ajuntaments, el nombre de corals participants, l’assistència de públic i l’abast territorial de les diferents actuacions.

En aquesta XV edició es mantindrà l’homenatge al Món Coral, un moviment que aglutina entitats corals, cors infantils,  cors joves, directors, cantaires....i que ha tingut al llarg del anys uns pes fonamental en l’àmbit de la cohesió social. la promoció de la cultura i la llengua catalana, tan a la nostra comarca com a tot el país.

El projecte està organitzat pel Consell Comarcal del Segrià amb el suport de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la col·laboració dels ajuntaments adherits a la iniciativa.