AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

La presidenta del Segrià assisteix al Dia de l'Ancianitat a Aitona

Dia de l'Ancianitat a Aitona

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernon assisteix a Aitona en una nova edició de la Festa d'Homenatge a la Vellesa. La jornada, emmarcada en el Dia de l'Ancianitat, es composa d'un seguit activitats festives i lúdiques en homenatge a la gent gran del municipi del baix Segrià.

Un dels actes més destacats de la diada és el lliurament de les plaques commemoratives a les veïnes i veïns que enguany compleixen 80 anys i als matrimonis que celebren les noces d'or. Durant l'homenatge, la presidenta del Consell va manifestar públicament seu suport cap a la gent gran i la voluntat de dur a terme polítiques actives en benefici d'aquest col·lectiu