AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

ES REPRENEN LES EXPOSICIONS A LA RECEPCIÓ DEL CONSELL COMARCAL

Després d'un llarg període sense possibilitats de donar continuïtat a l'espai condicionat per a exposicions, situat a la recepció del Consell Comarcal del Segrià, es reprèn l'activitat amb un conjunt d' obres sota el títol:  A 4 mans: 2 visions, 1 realitat de l'artista Gemma Farreny i el fotògraf Jaume Zamorano. La mostra és fruit d'un treball conjunt que combina l'acrílc i la fotografia mitjançant la tècnica del close-up, un enquadrament tancat, que exhibeix solament una part de l'objecte amb bastant detall.

El projecte neix, de la motivació dels creadors, per presentar diferents visions i maneres d'interpretar  una mateixa realitat. Els autors ens presenten 18  objectes quotidians convertits  en peces artístiques a partir de la pròpia mirada i la identitat que ofereix  l'ús de la càmera o  el pinzell.

La mostra  es podrà visitar del 25 de juny al 15 de juliol, de 9 h a 14 h mitjançant cita prèvia al correu electrònic cultura@segria.cat o bé al telèfon 673267372.

Amb el treball de la Gemma Farreny i Jaume Zamorano, es donen per iniciades les exposicions i altres propostes que tinguin com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu i artístic dels nostres artistes ponentins.

Aquesta exposició és el  resultat del contacte establert amb els artistes mitjançant la plataforma Zirkulo, de Lleida, a la qual l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal està adherida

Per saber-ne més:
www.flickr.com/photos/jaumezam
http://www.gemmafarreny.com

Instagram:

@jaumeza

@g.farreny