AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

ELS CONCERTS DE PRIMAVERA DE SEGRIÀ CORALS, QUEDEN AJORNATS FINS LA TARDOR

Aquest  2020  el Consell Comarcal del Segrià, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca, tenia previst impulsar de nou  el cicle  Segrià Coral, que enguany celebra la 16a edició.

L’actuació cultural, que té per objectiu donar suport a les entitats corals  i fomentar el cant coral als municipis del Segrià,  consta de 13 concerts repartits entre els mesos de primavera i tardor, fent un descans  durant l’estiu. El calendari ja estava tancat i l' inauguració plantejada pel 19 d’abril  al municipi d’Alfés.

Aquesta primavera, el cicle constava de 7 concerts repartits per tot el territori:  Alfés, Maials, Massalcoreig, Rosselló, Benavent del Segrià, Artes de Lleida i els Alamús

Donada l’actual situació, derivada dels efectes de la pandèmia COVID -19, i seguint les indicacions de les autoritats corresponents, queden suspesos tots els concerts de primavera (compresos entre els mesos abril i juny)  fins que  les condicions de seguretat siguin les adequades.

Des de l'Area de Cultura es vetllarà, amb els ajuntaments adherits i les entitats corals ,  per a reprogramar les actuacions al llarg de la tardor, segons les necessitats de totes les parts afectades.

Per a resoldre qualsevol dubte, restem a la vostra disposició  a l’adreça de correu electrònic: cultura@segria.cat.