FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Cloenda del cicle de ballades “Sardanes a la Fresca”

Cloenda Sardanes a la Fresca

El diumenge dia 1 es reprèn el cicle de cant coral “Segrià Corals”

El divendres 30 d’agost tindrà lloc, a Artesa de Lleida, la cloenda de la 9a edició del cicle de ballades “Sardanes a la Fresca”, organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de lEI. Des del 2004, l’any que va nèixer aquesta iniciativa, la participació popular ha anat augmentant. Enguany, cada ballada ha reunit entre 350 i 400 persones.

Durant l’acte de cloenda, el president del CCS, Pau Cabré, junt amb el president de la Federació Sardanista de les Terres de Lleida, Carles Vall i l’alcalde d’Artesa, Pere Puiggrós, oferiran els parlaments de cloenda.

 El diumenge dia 1 de setembre el cicle de cant coral “Segrià Corals”, es reprèn, després de la pausa d’estiu, amb un concert a Maials (18 h) i a Aitona (20:30 h). La 9a edició del cicle homenatja la figura de l’associació Banda Roig Tardà, d’Alfarràs. El “Segrià Corals” continuarà fins el 3 de novembre, amb actuacions a Aspa, Sarroca de Lleida, la Portella, Almatret, Torres de Segre, Torrefarrera, Artesa de Lleida, Alguaire, Soses i Alfarràs.

El programa d’actuacions el podeu consultar a:

www.segria.cat

https://www.facebook.com/cultura.consellcomarcaldesegria