ALMENAR ACULL LA INAUGURACIÓ DEL CICLE SEGRIA CORALS 2019

La inauguració del 15è cicle  SEGRIÀ CORALS tindrà lloc aquest diumenge, 14 d’abril, a l’església parroquial Santa Maria, d’Almenar  i comptarà amb les veus de les corals Montserratina, de Raimat; Petit Cor Cantàtor, de Torrefarrera i la coral El Roser, de Massalcoreig

Autoritats comarcals, locals i representant de la Diputació de Lleida presidiran la inauguració d’una nova edició , que continua el seu homenatge al Món Coral com a moviment capdavanter en l’impuls de la cultura, la llengua catalana i  la cohesió social al nostre país.

Segrià Corals és una de les  actuació més antigues de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal i destaca com un dels circuits itinerants amb més entitats participants (20) i d’ampli abast territorial.

Amb la voluntat de continuar recolzant a les entitats corals s’ han programat 14 concerts entre els diumenges de primavera i inicis de tardor. A la primavera els municipis visitats són: Almenar, Sudanell, Maials, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida. A la tardor el circuit passarà per:  Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarrera.

El circuit de cant coral Segrià Corals compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i dels ajuntaments de la comarca.

Els concerts són gratuïts i estan oberts a tothom que vulgui gaudir de la música i el cant coral

La programació del cicle es pot consultar al lloc del Consell Comarcal del Segrià www.segria.cat i a través de les xarxes socials facebook i twitter de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.