Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
Reunió prèvia a l'estudi entre el consell i la UPIC
22/06/2022

Comptar amb un teixit empresarial generador de riquesa al territori, disposar d’uns polígons d’activitat econòmica (PAE) competitius i digitalitzats, i que a més siguin sostenibles i ecofiecients són els reptes estratègics de futur. 

17/06/2022

La mostra es podrà veure als distribuïdors del Teatre Municipal del 20 de juny al 8 de juliol en horari de tarda.

Primera trobada d'entitats d'Almacelles
16/06/2022

Després de Corbins i Els Alamús, Almacelles és el tercer municipi que participa en aquest projecte, que pretén fomentar l’acció solidària i el teixit associatiu

El projecte “Viu l’Associacionisme” que va posar en marxa a finals del 2021 el Punt de Voluntariat del Consell Comarcal del Segrià compta amb un nou municipi adherit: Almacelles. És el tercer municipi que se suma a aquesta iniciativa que va néixer amb l’objectiu de promoure i donar suport a l’acció voluntària i al teixit associatiu dels municipis de la comarca i empoderar les seves entitats.

Al final del concert les corals van oferir un cant comú
08/06/2022

Un centenar de persones van gaudir el passat cap de setmana del tercer concert del cicle Segrià Corals a l'Església de la Mare de Déu de la Mercè d'Almacelles. Hi van participar els i les cantaires de la Coral local Estels d'ACDA, la Coral Bell Camp d'Alguaire i la Coral Montserratina de Raimat.

Al final del concert, com és habitual, les tres corals van unir les seves veus per oferir un cant comú, aquest any dedicat al centenari del Cançoner Popular català.

El jurat es reunir en format mixt presencial-virtual
08/06/2022

Montse Milan rep l’accèssit amb ‘Merceria Carme’, ambientada al carrer Major de Lleida durant les restriccions per la pandèmia. 

Pàgines