Notícies

Versió per a imprimirPDF version
14/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià per mitjà del Servei Comarcal del Jove_Segrià ha posat en marxa un any més les activitats en matèria de Joventut en els 27 municipis de la comarca (excepte Lleida). Per aquest 2021 es dissenyaran un total de 160 accions en les següents línies d’acció: participació i cohesió social, formació i treball, lleure i dinamització; i acció cultural.

13/04/2021

És la primera acció del Pla de reactivació econòmica i compta amb el finançament del CCAM

Aquest dilluns i dimarts una seixantena d’autònoms i petits empresaris i empresàries han iniciat el curs de Comunicació digital i xarxes socials que organitza el Consell Comarcal del Segrià simultàniament i de forma presencial en sis municipis. L’objectiu és donar eines pràctiques i personalitzades per introduir els petits comerços i altres negocis de la comarca al món digital i donar-los un impuls.

12/04/2021

El termini de presentació de propostes musicals per formar part del tercer volum del recopilatori musical Estrats-Sons de Ponent que va començar el passat 15 de març acaba aquest divendres 16 d’abril.

Amb aquesta iniciativa, el servei de Joventut “Jove Segrià” del Consell Comarcal del Segrià vol donar continuïtat a les edicions de l’any 2019 i 2020 i refermar la seva voluntat d’esdevenir un referent en matèria de promoció musical, acompanyament i descoberta de talent juvenil a Ponent.

08/04/2021

El Consell Comarcal del Segrià, amb el suport de la Diputació de Lleida, ha endegat el projecte transversal de promoció de la igualtat de gènere i contra les violències masclistes "Al Segrià, iguals", que contempla diferents accions a la comarca en els àmbits institucional, educatiu, d'oci, esportiu i comunitari.

06/04/2021

Alguaire dona el tret de sortida al  projecte "Textures i Lectures" a les biblioteques del Segrià que recorrerà 7 equipaments al llarg del 2021. La mostra és podra veure del 7 al 16 d'abril en el mateix horari de la biblioteca: dimarts i dijous de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h i dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 19 h, seguint totes les mesures recomanades per sanitat.

En l'acte d'inauguració hi han assistit la cap d'Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, Teresa Malla, i l'artista tèxtil, PAlmira Rius, així com l'alacalde i la bibliotecària del municipi

Pàgines