TRES VESPRADES TEATRALS EN UN MATEIX CAP DE SETMANA

Cada any són més els municipis que sol·liciten adherir-se al circuit de teatre amaterur  "Vesprades Teatrals" durant el mes de novembre i coincidint amb esdeveniments municiplas com poden ser festes majors i fires. Aquest motiu a fet que l'organització haguès de programar tres representacions en un mateix cap de setmana.

Actrius i actors de diferetns punt del Segrià durant a terme les seves respectives actuacions, amb l'objectiu de fer passar una molt bona estona al public visitant, que cada cop més fidel al cicle.

  • Bao-Bap Tetare, amb la seva obra "Criatures" , desplegarà el seu potencial juvenial a Maials, dssabte dia 16 de novmebre a les 22 h, coincidint amb la seva tradiocional Fira de l'Oli
  • LA representació "Contes d'alcova i mercat" es podrà veure a l'esbard alguairenc Bell-Camp , el dissbte 16 de novembre a les 20.30 a càrrec de Grup de Teatre l'Acudit, d'Alfarràs.
  •  El veterà grup de teatre Lo tReato, Grup de Teatre Bell Camp, d'Alguaire en oferirà la comèdia "Elixir de joventut del convent d'Alguaire, a Benavent del Segrià, diumenge 17 de novembre a les 18 h

En tots els municipis, l'entrada és gratuïta i les obres són aptes per a tots els públics.

Una molt bona oportunitat de conèixer el teatre amateur al Segrià

Us esperem a tots i a totes!

Més info: www.segria.cat

 
Àrea: