El Segrià endega la dotzena edició de les Vesprades Teatrals, el circuit de teatre amateur de la comarca del Segrià

Vesprades Teatrals 2015

El Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca impulsa una nova edició del circuit de teatre amateur del Segrià, Vesprades Teatrals. En aquesta dotzena edició, el cicle teatral passarà pels municipis de Benavent de Segrià, els Alamús, Llardecans, La Portella i Rosselló durant els caps de setmana del mes de novembre.

Els grups de teatre que participen al circuit d'enguany són el grups de teatre de Vilanova de la Barca, La Barca Teatre, que presenta l’obra “L’herència del Sr. Roca”, una comèdia escrita per la lleidatana Roser Guasch. L’Associació Lo tReato, Grup de teatre Bell-Camp d’Alguaire amb la comèdia “Necessito una infermera", d’Assumpta Gonzàlez i l’Associació Cultural 5 Erres Teatre del municipi de Torrefarrera que representarà “Embolica que fa fort”, una comèdia basada en l’obra “Això no és el que sembla” de Rita Ardisson.

Els municipis que acolliran una representació de les Vesprades Teatrals són: Benavent de Segrià el dia 7 de novembre, Els Alamús el dia 15 de novembre, Llardecans i La Portella el dissabte 21 de novembre i Rosselló el dia 28 de novembre.

El cicle, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, arriba enguany a la 12a edició, amb l’objectiu de fomentar el teatre amateur a la comarca del Segrià i estimular la mobilitat comarcal de les entitats participants, a través de la promoció i la consolidació dels  grups teatrals participants. 

Consulteu la programació a l'arxiu adjunt.