El Segrià Corals s’acomiada a Albatàrrec amb un concert multitudinari

Segrià Corals a Albatàrrec

El cicle de cant coral a la comarca del Segrià “Segrià Corals” posa el punt i final de l’onzena edició a Albatàrrec, on més de 600 persones gaudeixen dels concerts del Cor del Segrià i l’Ensemble UdL, conjunt instrumental de la Universitat de Lleida.

El Casal Cultural d’Albatàrrec es va omplir de gom a gom aquest diumenge 29 de novembre per acollir l’acte de cloenda de l’onzena edició del cicle de cant, que enguany ha commemorat el 150è aniversari del naixement del compositor Enric Morera.

El Cor del Segrià, la coral formada per més de 100 cantaires voluntaris de la comarca va interpretar les sardanes: Sota de l’Om, Les Fulles Seques i La Sardana de les Monges. Peces originals d’Enric Morera, arranjades especialment per a l’ocasió. A més a més, de la interpretació de l’emblemàtica sardana La Santa Espina, acompanyats de l’Agrupació Sardanista Ferma de Ponent. L’acte es va iniciar amb el concert de l’Ensemble UdL, el conjunt instrumental de la Universitat de Lleida que va oferir un repertori basat en bandes sonores i productes audiovisuals. El prestigiós director, compositor i instrumentista nascut a Bratislava (Eslovàquia), Robert Faltus (1973) va dirigir tot l’acte.

El cicle Segrià Corals tanca l’onzena edició després 6 mesos de concerts entre abril, maig, juny, setembre, octubre i novembre a 12 municipis de la comarca: Gimenells, Sunyer, Puigverd de Lleida, Els Alamús, Alcarràs, Alpicat, Rosselló, Massalcoreig, Soses, Torrefarrera, Torres de Segre i Albatàrrec.