AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

El Consell Comarcal del Segrià promou el consum de productes alimentaris de quilòmetre 0 amb el vídeo #TotsFemSegrià

L'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià ha presentat aquest divendres un vídeo per promocionar el consum d'aliments de proximitat de la comarca, amb l'objectiu d'ajudar els petits productors a reactivar la seva activitat després de l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid-19.

El vídeo es difondrà a les xarxes socials del Consell Comarcal amb l'etiqueta #TotsFemSegrià i ha comptat amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya. Hi han participat set petits productors de diferents sectors alimentaris i diversos municipis del Segrià, que expliquen el seu projecte i la seva trajectòria familiar. La majoria, treballen per tirar endavant petites empreses familiars i han continuat l'activitat generació rere generació i incorporant-hi elements d'innovació o valor afegit, amb una especial cura amb el medi ambient i el territori.

Els protagonistes del vídeo són Mel Can Toni (Seròs), melmelades i conserves artesanes El Tossalet (Almenar), formatges artesans Cal Quitèria (Almacelles), oli d'oliva verge extra Aresté Teixidó (Seròs), Mel de l'Oest (Aitona), vedella de criança i elaboració d'embotits Cal Sargaire (Almacelles), i melmelades, sucs i almívars Cal Kika (Aitona).

La iniciativa forma part del Pla Estratègic del Segrià i dona continuïtat a les accions que ja ha impulsat anteriorment l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell amb l’objectiu de millorar la visibilitat i promocionar els productes locals, artesans i de qualitat i fomentar el consum de proximitat a la comarca del Segrià, com la publicació que es va fer a finals de març d'un directori de productors d'aliments de quilòmetre 0 amb servei a domicili durant el confinament.

Es pot trobar més informació dels productes de proximitat del Segrià a la pàgina web del Consell Comarcal: www.segria.cat.

Podeu veure el vídeo aquí i al canal de Youtube del Consell Comarcal del Segrià.