El Consell Comarcal del Segrià promou cinc cursos de català a la comarca

La Presidenta del CCSegria visita el curs de català a Alcoletge

El Consell Comarcal del Segrià, en conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i els Ajuntaments de la comarca, promou, des de mitjan octubre, la formació en llengua catalana a un total de cinc poblacions del Segrià: Alcoletge, Maials, Alcarràs, Aitona i Seròs.

Amb l’objectiu de fomentar el coneixement de la llengua catalana per a tota la població de la comarca, el Consorci per a la Normalització Lingüística, des del Consell Comarcal del Segrià, imparteix cursos de català de 90 i 45 hores de diferents nivells a aquells municipis que ho requereixin. D’aquesta manera, a la població d’Alcoletge es duu a terme un curs de C2 (antic nivell D) i als municipis de Maials, Alcarràs, Aitona i Seròs es duen a terme cursos de nivell bàsic, adreçats principalment a població nouvinguda.

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Sra. Maria José Invernón ha visitat el Centre d’Interpretació de la Guerra Civil Ermengol Piró d’Alcoletge, on des del passat 16 d’octubre s’imparteix el curs de nivell C2 de català, el qual compta amb una trentena d’alumnes d’inscrits.