Passa't al #forastering
Atenció no presencial
Beques de menjador 2021 - 2022

Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
Jornada Networking Odisseu a Alfarràs
14/05/2021

El Consell vol repetir el model de la jornada en altres municipis

 

Una setantena d’estudiants de l’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs han participat aquest divendres en la segona edició del Networking Odisseu Segrià “Aposta per tu i per un món més rural” impulsada per les àrees de Joventut i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià. L’objectiu de la jornada és per donar eines al jovent del territori per fomentar l’emprenedoria vinculada al món rural.

Cartell Textures i Lectures a Aitona
14/05/2021

 

En motiu de la Festivitat de Sant Gaietà,  Aitona acull l'exposició itinerant "Textures i Lectures", impulsada per l'Àrea de Cultura del Consell Comarcarl del Segrià.

Placa fotovoltaica
13/05/2021

El Consell Comarcal del Segrià farà una diagnosi de quina és la situació dels municipis de la comarca respecte la transició cap a una energia sostenible mitjançant una enquesta dirigida a tots els ajuntaments que ha estat impulsada per les tècniques del Pla de reactivació socieconòmica coordinades per l'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i en col·laboració de Leader Ponent.

L’objectiu és conèixer el model energètic de la comarca i promoure accions per millorar l’eficiència energètica dels municipis i estar preparats per a futures subvencions en aquest sector.

Cartell 1r Premi d'Il·lustració
10/05/2021

El Centre d'Interpretació de la Guerra Civil,  "Ermengol Peiró" situal al municipi d'Alcoletge, serà la tercera parada  de l'exposició itinerant del I Premi d'Ilustració del Segrià.  A partir del 14 i fins al 30 de maig , es podrà visitar en les mateixes instal·lacions del centre de dimecres a diumenge de 10 h a 14 h . L'entrada es gratuïta seguint les indicacions recomanades per salut.

Sala de plens 1
07/05/2021

El Consell Comarcal del Segrià obrirà el termini de presentació de sol·licituds dels ajuts socioeconòmics (beques menjador) per al curs 21/22 el proper dimecres, 12 de maig. Les beques es podran demanar fins al 4 de juny inclòs de forma telemàtica, per mitjà de la web del Consell per registre electrònic.

Les sol·licituds, tant de Lleida ciutat com de la resta de municipis del Segrià, també es podran recollir en les escoles. El Consell Comarcal ja s’ha coordinat amb el Departament d’Educació en aquest sentit.

Pàgines