Clausura de la 9a edició dels "Camins d'or líquid al Segrià Sec", aquest diumenge a Llardecans

La Cooperativa del Camp Verge del Loreto de Llardecans, serà l'escenari on es clausurarà la 9a edició Camins d'or líquid al Segrià Sec. Aquest diumenge 17 de desembre, iniciarem la jornada amb el popular esmorzar de brasa regat amb oli nou i tot seguit, a les 12h i després de les visites guiades al molí, tindrà lloc la performance "Creació d'un paisatge de l'oli comestible". Tres mil persones hauran pres part en aquesta edició dels Camins d'or líquid al Segrià Sec en aquesta novena edició.

 

El projecte

Els Camins d’or líquid al Segrià Sec ens acosten al patrimoni oleícola del nostre territori: a la cura del fruit màgic de l’arbre; al seu procés d’elaboració; a les qualitats beneficioses per a la salut; a l’aprenentatge de la identificació del seu sabor, de la seua textura, de la seua aroma... en definitiva, a la cultura que l’envolta i que ens envolta.

Aquest projecte promou apropar-nos als pobles productors d’oli de la comarca del Segrià durant els caps de setmana de novembre i de desembre. Acompanyen a la visita a les cooperatives segrianenques una gran diversitat de propostes turístiques i culturals que ens permetran conèixer llegendes, racons, paratges i que ens conviden a experimentar, a tastar, a assaborir el nostre or, l’or del Segrià, l’or fet oli.   

 

El perfil Segrià Turisme el trobeu a les següents xarxes socials:

Facebook (link is external)

Twitter

Instagram

Pinterest

YouTube