FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Notícies

Versió per a imprimirPDF version
El pla s'ha presentat al primer Consell d'Alcaldies telemàtic
29/05/2020

El primer Consell d'Alcaldies telemàtic del Segrià, que s'ha pogut seguir pel canal de Youtube del Consell Comarcal, ha comptat amb la intervenció del president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, i la secretària general, Joan Ortega, que han proposat eines de reactivació econòmica des del municipalisme per fer front a la crisi de la COVID-19.

29/05/2020

En els dos mesos d'estat d'alarma s'han atès més d'un miler d'urgències socials

           

28/05/2020
Aquest divendres, 29 de maig, el Consell Comarcal del Segrià celebra el primer Consell d'Alcaldies telemàtic i en obert, com a conseqüència de la pandèmia del COVID-19.
27/05/2020

També ha difós entre els ajuntaments pautes per detectar violències masclistes

27/05/2020

El Consell Comarcal del Segrià se suma al dol oficial decretat en memòria de les víctimes de la pandèmia de la COVID-19.

Treballem, dia a dia, per donar suport a la ciutadania en aquests moments difícils, i sobretot, per acompanyar les famílies afectades.

Pàgines