Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
Bernat Solé ha estat rebut pel president del Consell, David Masot, el vicepresident, Toni Bosch, i el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep Lluís Huguet.
29/07/2021

Bernat Solé ha signat al Llibre d’Honor i ha participat al Consell d’Alcaldies.

El tècnic de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, David Lesan i representants de diverses associacions juvenils han fet el llançament de la nova pàgina web i la campanya de difusió
28/07/2021

Vol esdevenir un espai referent i un recurs adreçat a joves, entitats juvenils i ajuntaments de la comarca, i s’afegeix a la resta de xarxes socials que el servei tècnic de Joventut ja té actives.

La reunió ha estat presidida pel president del Consell, David Masot, i l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.
26/07/2021

El Consell Comarcal del Segrià i l'Ajuntament de Lleida han mantingut aquest dilluns una reunió de treball per posar en comú diverses qüestions que afecten les dues administracions.

la companyia El Sidral va oferir a l’aire lliure l’espectacle familiar ‘Històries impossibles’ a la plaça de l’Església
26/07/2021

El cicle, que es desenvoluparà fins al 5 de setembre, visitarà pròximament Almenar, Torrebesses, Llardecans i Montoliu de Lleida.

Cartell de la campanya 'EMPRESA, FES EL SALT AL DIGITAL'
22/07/2021
  • Impulsada des de l’Ajuntament de Lleida i els Consells Comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell i amb el suport de la Diputació de Lleida i el SOC

Pàgines