Actualitat

Versió per a imprimirPDF version
07/05/2021

El Consell Comarcal del Segrià obrirà el termini de presentació de sol·licituds dels ajuts socioeconòmics (beques menjador) per al curs 21/22 el proper dimecres, 12 de maig. Les beques es podran demanar fins al 4 de juny inclòs de forma telemàtica, per mitjà de la web del Consell per registre electrònic.

Les sol·licituds, tant de Lleida ciutat com de la resta de municipis del Segrià, també es podran recollir en les escoles. El Consell Comarcal ja s’ha coordinat amb el Departament d’Educació en aquest sentit.

06/05/2021

L’Escola de Capacitació Agrària d’Alfarràs acollirà el proper 14 de maig la segona Jornada Networking Odisseu Segrià “Aposta per tu i per un món més rural” impulsada per les àrees de Joventut i Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Segrià. Amb la continuïtat d’aquesta iniciativa que es va estrenar l’any passat, es vol mantenir i consolidar l’aposta del Consell per donar eines al jovent amb la finalitat d’emprendre activitats econòmiques agrícoles de valor afegit i evitar el despoblament rural.  

28/04/2021

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) del Segrià ha tramitat un total de 401 expedients durant el primer trimestre d’aquest any. L’OCIC es consolida i continua incrementant el seu servei, amb un 66% més d’activitat que en el mateix període de l’any anterior, que va tramitar 241 expedients.

27/04/2021

La vuitena edició del Premi de Relats Curts "Històries Vives del Segrià", del Consell Comarcal del Segrià,  ha superat les expectatives i tanca la convocatòria amb la participació de 36 relats curts, onze més que l'any passat.

Pàgines