FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador per la situació d’emergència COVID-19

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

El Consell Comarcal del Segrià reparteix prop de 5.000 targetes moneder per a escolars amb beques menjador

Entre ahir i avui el Consell Comarcal del Segrià ha repartit 4.875 targetes moneder que han de suplir les beques menjador atorgades a escolars de la comarca mentre els centres educatius estiguin tancats per la pandèmia del coronavirus. Aquest dimarts l'ens comarcal va entregar a l'Ajuntament de Lleida les 3.845 targetes de les persones usuàries de la capital, mentre que aquest dimecres al matí s'han repartit la resta de targetes als representants dels consistoris dels 32 municipis amb alumnes becats.

El repartiment de targetes moneder s'ha fet amb les mesures de seguretat establertes per l'estat d'alarma pel COVID-19 i en tres torns per evitar l'acumulació de persones al Consell Comarcal. Els ajuntaments s'encarregaran d'entregar les targetes moneder a cadascun dels alumnes beneficiaris dels ajuts de menjador en els nivells educatius de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Les targetes moneder -que han facilitat els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat- funcionen com una targeta de prepagament, són individuals i es poden utilitzar a qualsevol establiment d'alimentació amb datàfon. Les targetes estan carregades amb els diners corresponents a l'ajuda pels àpats de cada dia lectiu en què els centres educatius han estat tancats. En cas que les mesures de tancament de les escoles i dels centres oberts es perllonguin més enllà del període inicialment previst, les targetes es recarregaran automàticament sense que els beneficiaris hagin de fer cap operació.

El Consell Comarcal del Segrià ha enviat als ajuntaments i a les famílies beneficiàries les indicacions pertinents d'ús de les targetes, així com els passos a seguir en cas d'alguna incidència.

Si teniu dubtes o incidències, consulteu el FAQS sobre l'ús de les targetes moneder de les beques menjador aquí.