FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

EL CONSELL COMARCAL DEL SEGRIÀ ACULL LA SESSIÓ PRECONGRESSUAL DEL 8è CONGRÉS NACIONAL DE LA GENT GRAN

El passat divendres 31 de maig, al Consell Comarcal del Segrià, una nombrosa representació de les llars i centres de gent gran de la comarca del Segrià van participar en la sessió precongressual del Vuitè Congrés Nacional de la Gent Gran, que es celebrarà al Món San Benet de Sant Fruitós de Bages el proper 25 d'octubre.

Durant aquesta sessió, que va comptar amb la presència de la senyora Regina Cairol, del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, les llars assistents van poder rebre informació sobre l'organització d'aquesta edició del Congrés, esdeveniment que es celebra cada quatre anys i que pretén ser un instrument per assegurar la seva presència a l'hora d'aplicar polítiques públiques.

 

Les persones assistents van rebre instruccions per tal de poder participar en l'elaboració de les ponències del Congrés, on es vol comptar amb la implicació i el protagonisme de la gent gran de tot el territori.

A través d'un procés participatiu, les aportacions de totes les persones grans que hi col·laborin seran plasmades en una sèrie de documents de treball que conformaran un manifest adreçat a la Presidència del Parlament de Catalunya.

 

Es vol així donar veu a les persones grans del territori, per tal de poder transmetre les seves preocupacions, els seus desitjos i les seves reivindicacions.

 

Des d'aquestes línies, agrair a totes les persones assistents la seva implicació i el seu entusiasme. Molt gran, la nostra gent gran!