FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

Medalles Centenàries "100 anys de vida"

Medalles centenàries

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Benestar Social i Família atorgà una Medalla Honorífica a la Sra. Maria Mur Gabaldà, de Gimenells (Segrià), nascuda a Maials (Segrià), el dia 2 de gener de 1913.

L'acte es va desenvolupar al municipi de Gimenells, on resideix la Sra. Maria. El director dels Serveis Territorials del departament de Benestar Social i Família a Lleida, Sr. Joan Ramon Saura Aranda, li va lliurar la Medalla Centenària.

A més dels familiars, varen assistir a l'acte, el President del Consell Comarcal del Segrià i l'alcalde de Gimenells, els quals també van oferir un obsequi a la homenatjada.