FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

ORGES DE PONENT I DEL PIRINEU

05/12/2019 - 20:30
Municipi: 
Lleida

Festival de música  en què organistes i intèrprets de renom nacional i internacional ofereixen actuacions en diverses esglésies, convents i catedrals de terres lleidatanes. Any rere any, l'Associació Amics de l'Orgue de les Comarques de Lleida organitza el Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu. Aquest festival continua sent un referent dins el panorama organístic i musical, tant a Catalunya com a la resta del Estat, en el qual participen organistes i vocalistes de renom internacional.

entrada gratuita

+info www.lleida.com