FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

FESTA MAJOR D'ALCOLETGE 2019

11/05/2019 - 12:00
Municipi: 
Alcoletge

El dissabte 11 de maig continua la Festa Major d'Alcoletge. Al matí espectacle infantil, tot seguit vermut popular i ballada de sardanes. A la tarda espectacle infantil, concert de tarda i ball de festa major inaugurat per les pubilles i hereus d'Alcoletge. La festa continuarà amb la III Edició del Sopar del Jovent, tot seguit ball de nit amb l'orquestra Maravella. La jornada finalitzarà amb la festa del jovent amb Munt-Band + DJ Verdès i xaranga pel poble amb xaranga Màgic i coca dolça amb xocolata.

Més info: http://www.alcoletge.cat/