FAQS sobre l’ús de les targetes moneder de les beques menjador

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora d'utilitzar les vostres targetes moneder, podeu consultar les preguntes freqüents al següent enllaç:

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/faqs-targetes-moneder-covid-19

També podeu contactar amb serveis socials al correu electrònic serveissocials@segria.cat o trucant al telèfon 973054800.

Violències masclistes durant el confinament

Pautes i recomanacions per detectar i fer front a les violències masclistes durant el confinament:

https://www.segria.cat/arees/siad/noticies/pautes-i-recomanacions-detectar-i-fer-front-les-violencies-masclistes-durant-el

Per qualsevol situació relacionada amb el tema podeu contactar amb el Siad a través del telèfon del Consell Comarcal del Segrià 973 054800 o bé del correu electrònic siad@segria.cat

VI FIRA DE LA IL·LUSTRACIÓ D'ALMACELLES

28/04/2019 - 11:00 a 21:30
Municipi: 
Almacelles

2ona jornada de la VI edició de la Fira de la Il·lustració d'Almacelles pels carrers del centre històric de la vila. Amb músics itinerants, cercavila ¡Obrint Pas!, joc tradicional del pelele "Que vola la Manuela", dimonis o éssers del averno apareixent de la foscor i buscant la por, actuació del grup "Excellens" a la plaça de la vila a les 19:00 h, espectacle còmic Ozi Kpwedo el cos i la ment. La jornada finalitzarà amb la cercavila de foc Fiery Fools i músics itinerants.

Hi haurà servei de bar per poder dinar i sopar a la plaça!

Lloc: Carrers del centre històric d'Almacelles.