AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Camins de Fruita Dolça al Segrià

El Segrià és una comarca estretament vinculada a la terra. Aquesta relació íntima amb la producció agrícola li profereix un contrast que permet delimitar la comarca entre la zona de secà, productora d’oli d’oliva verge extra i fruits secs, i la zona irrigada productora de fruita dolça.

Els Camins de fruita dolça al Segrià ens conviden a acostar-nos als pobles segrianencs productors d’aquests fruits màgics, per comprendre tot el que els rodeja, amb la voluntat final de conèixer per estimar una terra plena de dolçor i de cura vers la natura que ens envolta.

La fruita dolça és...

La fruita és rica en sucres, vitamines C i A, sals minerals i hidrats de carboni. Per les seves propietats, la fruita pertany al grup d'aliments reguladors. Es recomana la ingesta de 2 peces de fruita als infants i 4 peces a l'adult al dia.

Són aliments de baix valor calòric, ja que quasi el 80% de la seva composició és aigua, molt recomanable per evitar l’obesitat

Contenen fibra dietètica que ens aporta múltiples beneficis contra el restrenyiment i la diverticulosi.

La fruita conté múltiples micronutrients que actuen sinèrgicament com antioxidants i sembla que són substàncies protectores contra el càncer. A més protegeix de múltiples malalties cròniques com la arteriosclerosi i la diabetis mellitus.

https://www.facebook.com/TurismeSegria