AJUTS DE MENJADOR CURS 2020/2021

El termini de presentació de la sol·licitud dels ajuts és del 17 de juny al 17 de juliol, ambdós inclosos.

Descàrrega de la sol·licitud

La presentació telemàtica de les sol·licituds s'ha de realitzar per Instància genèrica. Les enviades per altres mitjans, per exemple el correu electrònic, NO SÓN VÀLIDES.

Si teniu qualsevol dubte o problema a l'hora de realitzar la presentació, podeu consultar la guia o les preguntes freqüents.

També podeu contactar amb l'Àrea d'Ensenyament al correu electrònic ensenyament@segria.cat o trucant al telèfon 973054800, opció 3.

Quatre centenars de persones s'apleguen a Llardecans en la 6a edició dels "Camins d'or líquid al Segrià Sec"

 
Llardecans ha estat la cinquena parada de la ruta Camins d'or líquid al Segrià Sec. Quatre-centes persones s'han aplegat entorn la Cooperativa Verge del Loreto per degustar l'oli nou. Després de l'esmorzar popular s'han pogut visitar les instal·lacions del molí i, a les 11h, ha estat el torn del concorregut taller que duia per títol L'aplicació de l'oli d'oliva verge extra en la cosmètica. En aquest taller hem après les aplicacions cosmètiques resultants de la unió de l'oli amb plantes medicinals, olis essencials i cera d'abella.

Els Camins d'or líquid al Segrià Sec és un projecte que neix des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià amb la voluntat de donar a conèixer i promocionar l'oli, la cultura que el rodeja i els pobles que acullen aquesta producció. Els Camins pretenen acostar la població tant segrianenca com forària als pobles de la comarca perquè s’aconsegueixi apreciar el valor patrimonial i natural del Segrià així i com conèixer de més a prop els cicles productius de l'oliva i l'oli, la seva comercialització i els seus atributs organolèptics amb l’objectiu final de motivar-ne el consum. Aquesta 6a edició compta amb la participació de nou municipis que han programat un ventall molt ampli d'activitats des d'ara fins el mes de desembre.

 

La resta d'activitats són:

- Alcanó, diumenge 30 de novembre: Fem de pagès per un dia! (activitat adaptada per a persones sordes)

- Sarroca de Lleida, diumenge 7 de desembre: Infusions amb fulla d'olivera

- Torrebesses, diumenge 14 de desembre: Concurs d'allioli i construccions de pedra seca

- Seròs, diumenge 21 de desembre: Taller de fer sabó i taller de fones les olives

 

Més info: 

www.facebook.com/TurismeSegria

twitter.com/TurismeSegria